Следвайте Гласове в Кога Ангела Меркел говори истината: когато през 2017-а

...
Следвайте Гласове в Кога Ангела Меркел говори истината: когато през 2017-а
Коментари Харесай

Мария Захарова: Кога Ангела Меркел каза истината за Минските споразумения?

Следвайте " Гласове " в 
Кога Ангела Меркел приказва истината: когато през 2017-а твърдеше, че " Минск е всичко, което имаме " и е " една добра основа " за мир или когато разгласи, че " споразуменията от Минск са имали за цел да се даде време на Украйна, за да стане по-силна "? Това попита в профила си в " Телеграм " формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

Ето какво написа още Захарова: 
Ангела Меркел за споразуменията от Минск:
5 март 2015 г: " Ако споразуменията от Минск бъдат съществено нарушени, европейските водачи и Европейската комисия са подготвени да приготвят и наложат нови наказания ".
 
 20 октомври 2016 г: " Обсъдихме един работен развой, който има доста страни и на който би трябвало да стъпим, когато работим по тематики като сигурността, политическия развой. И това би трябвало да продължи като част от пътната карта за другите стъпки от пакета от ограничения за осъществяване на споразуменията от Минск. И това е прогрес. "
 
18 февруари 2017 г: " Минск е всичко, което имаме. За страдание не мога да кажа, че всички точки от споразуменията от Минск са изпълнени. Необходимо е да се откри дълготрайно преустановяване на огъня. Моето мнение е, че не трябва да изхвърляме единственото нещо, което имаме. "
 
17 март 2017 г: " Много се зарадвах да науча, че администрацията на Съединени американски щати и персонално президентът са ангажирани с процеса от Минск. Трябва да намерим решение на този проблем. Трябва да намерим несъмнено и надеждно решение за Украйна, само че връзките с Русия също би трябвало да се подобрят, когато актуалната обстановка стане по-ясна. Споразуменията от Минск са добра основа, само че за жалост към момента не сме постигнали процеса, на който се надявахме. Въпреки това ще продължим да работим по този въпрос дружно с нашите специалисти през идващите месеци. "
 
20 май 2017 г: " Въпросът за сигурността, както е показан в споразуменията от Минск, е причина за по-нататъшен прогрес в политическия развой. "
 
2 септември 2017 г: " В региона на политиката за сигурност в Европа би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да можем още веднъж да подобрим контактите си. Това включва осъществяването на Минската спогодба. Ако това успее, ще имаме насочна точка за още по-интензивен разговор. "
 
10 април 2018 г: " Обсъдихме обстановката, която се обрисува по отношение на осъществяването на споразуменията от Минск. Въпреки сложността на обстановката, не би трябвало да понижаваме напъните си, тъй като става дума за хора. Германия и Франция ще продължат да търсят излаз дружно с Украйна и Русия. "
 
18 август 2018 г: " Трябва да работим, с цел да намерим решение. На първо място това се отнася до въпроса за Украйна. Работим върху това от много време. Основата е налице и остава - това са споразуменията от Минск. Въпреки че би трябвало да се означи, че към момента нямаме устойчиво преустановяване на огъня. "
 
1 ноември 2018 г: " Ако има прогрес, тогава можем да смекчим глобите. За страдание обстановката сега е такава, че споразуменията от Минск не се съблюдават. Ако нещо е направено, то е единствено на милиметър напред и право обратно. Германия също ще поддържа продължаването на тези наказания. "
 
10 декември 2019 г: " Съществува въпросът дали този документ е втвърден или може да бъде изменен. В последна сметка има някои оферти на ръководителя Зеленски за смяна. <...> Надяваме се, че този документ още веднъж ще бъде еластичен и ще бъде възроден. "

И по този начин до 7 декември 2022 г: " Смятах, че не беше вярно да се инициира присъединението на Украйна и Грузия към НАТО, което беше разисквано през 2008 година Страните не разполагаха с нужните предпоставки за това, а последствията от сходно решение не бяха изцяло регистрирани, както във връзка с дейностите на Русия против Грузия и Украйна, по този начин и във връзка с НАТО и неговите правила за подкрепяне. А споразуменията от Минск от 2014 година бяха опит да се даде време на Украйна. Тя употребява това време, с цел да стане по-силна, както можете да видите през днешния ден. Украйна от 2014-2015 година не е Украйна през днешния ден. За всички ни беше ясно, че спорът е замразен, че казусът не е решен, само че това даде на Украйна скъпо време. "
ВЪПРОСЪТ Е МНОГО КОНКРЕТЕН: КОГА АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е КАЗАЛА ИСТИНАТА?
 
 
 
 
 
 
10 Дек 2022154609 Дек 2022385909 Дек 2022320107 Дек 20221047405 Дек 2022607305 Дек 20223714КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022174009 Дек 202228408 Дек 202258524 Sep 20223309
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР